onsdag den 16. januar 2013

Dag 1

Ja, sikke en forudsigelig titel, men det er jo dag et. Første dag i et helt år, hvor jeg ikke må købe tøj, smykker, nips usw. Det er åbenbart det nye sort (Metroexpres), og det stemmer da også godt overens med den her nye skraldetendens, hvor alt skal (gen)bruges.

Jeg blev inspireret til at prøve konceptet af via Instagram, hvor vi var et par stykker der diskuterede mulighederne i total købestop. Jeg gør det dog ikke fordi det er the new shit, men fordi jeg tænker det kunne være godt at få ryddet ud og op i gamle sager samtidig med at jeg sparer en hulens masse penge ... Og så elsker jeg tanken om at presse mig selv lidt og det gør jeg bedst med struktur og rammer. Og så med en gulerod i enden. (Skal ikke misforstås).

Reglerne er altså simple. I det næste år, med start i dag, må jeg hverken købe tøj, sko, smykker og andet dullegrej. Jeg må heller ikke købe diverse nipsgenstande til hjemmet.
Guleroden skal være noget jeg har ønsket mig længe: lysebrun Mulberry taske.

Bloggen her skal motivere og inspirere mig til at holde fast og ved, da jeg med garanti bliver fristet mange gange det kommende år.2 kommentarer: