søndag den 14. april 2013

En fræk lille tigermis

Har I også lagt mærke til, at noget har invaderet os?

Noget med lange spidse negle og skarpe tænder. Det sniger sig ud i byens gader, når mørket falder på. Det er smidigt og smukt. Det er dyreprint.

Overalt er der dyreprint. Og jeg synes at bemærke det er leoparden, der hitter for tiden. Specielt en leopard buksedragt er sagen. Uha uha. Men cardiganen, habitten og gamachen følger godt med.

Og dette indlæg er på ingen måde et sarkastisk forsøg på at nedgøre dyret - tværtimod. Jeg er topmisundelig på

1: kvinder, der ser godt ud i en leo-buksedragt.

2: kvinder, der bruger penge på en leo-buksedragt.

Det nærmede sig dog kvalmegrænsen, da Amalie (hende fra Amalies Verden) for et par dage siden lagde et billede på Instagram (ja ja, jeg følger hende. Lad nu det ligge) af sig selv, konen fra Holtewood og dansedatteren (også fra Holtewood -sindssyg familie) alle iført leopard fra top til tå. aldeles hverken smart eller sexet.

Nok er dyreprint The Shit for tiden, men det har altså aldrig været smart at gå all in. Det er jo heller ikke særlig fikst at svøbe kroppen fuldstændig ind i neon bare fordi det hitter et splitsekund.

Men jeg gad nu godt være en fræk lille tigermis for en aften. Bare ærgerligt, der ikke er et levn fra sidste dyreprint-bølge i klædeskabet. Måske man skulle pelse en kat og svøbe den om halsen?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar