mandag den 16. december 2013

Den ultimative test

Jeg har klaret den ultimative test. Har været til julefrokost i gamle klude. Og sikke en aften. Igen har jeg erfaret, at festen kan være aldeles god trods genbrug. 

Temaet til Julefrokosten var galla. Jeg har ikke decideret gallatøj, men jeg har en del kjoler. Jeg endte med, at genbruge kjolen fra Ivana Helsinki, jeg også havde på til sommerens bryllup. Den her gang kombineret med blå Marc Jacobs stiletter indkøbt i NY for fem år siden og aldrig brugt. Meget smukke sko, men aldeles upraktiske, når man skal trave fra restaurant på havnen til midtbyen i Aarhus. En kollega døbte dem sågar "ståskoene". Kendte ikke udtrykket, men meget rammene.

Jeg var faktisk på udkig efter en ny kjole til festen. Gik i Magasin og prøvede det meste. I fødselsdagsgave fik jeg et gavekort til Magasin (som jeg jo må bruge, når nu det er en gave), og hvis jeg havde fundet kjolen, havde jeg købt den. Jeg fandt ikke kjolen. Tværtimod, så fik jeg endnu mere shoppelede end tidligere, og blev bekræftet i, hvor meget jeg hader prøverum, dårlig belysning og store spejle. Og så er jeg egentlig godt tilfreds med, jeg kunne lad være, og endnu engang klare en fristelse.

Så status er, her en måned tilbage af projekt Købestop. Har endnu ikke shoppet. Har kun fået shoppelede, og erfaret, at fester også er sjove i gamle klude.


3 kommentarer:

 1. Ha ha det bekræfter vist at der er en der skal til at bruge personlig shopper når købestoppet er slut... Jeg afprøvede jo selv julefrokost i gamle klude, men jeg tror ikk det er så svært for mig endnu, for jeg måtte jo rent faktisk gerne købe endnu, men jeg kunne intet finde...??
  Glæder mig til at høre, hvad du skal have på juleaften, juledagene og nytårsaften??!! Det må være den ultimative test....

  SvarSlet
 2. Indtil videre ser det ikke ud til nytårsaften bliver den store udfordring i år. Vi bliver på matriklen. Spiser god mad, ser Netflix og går tidligt i seng. Vi afprøvede det sidste år, og det var en succes. Ergo nupper vi en rolig nytårsaften igen.
  Angående juleaften kan den sagtens afholdes i natbuxer. Tro mig.

  SvarSlet
 3. Ha ha nå det lyder lidt som mine planer - er virkelig gået død på de vilde fester... Man skal jo for faen på arbejde igen 2 dage efter.

  SvarSlet