mandag den 12. august 2013

"Say cheeeeeese"

Jeg har syltet jer. Jeg ved det. 

Mit liv er fyldt op. 
Jeg står op kl. Seks. Får børn spist af og i tøj. Får mig selv i tøj og bitcher lidt over kæresten, der ikke er kommet i tøj. Afleverer børn og cykler på job. Jobber. Handler. Henter børn. Laver mad. Får børn spist af, aktiveret og i seng. Rydder og vasker op, smører madpakker og finder tøj frem til børnene (og mig selv - orker ikke eventuel tøjkrise om morgenen). Hver anden aften løber jeg - det skal også passes. 

Bloggen er der ikke tid til. Lige nu i hvert fald. Jeg skal nok finde tiden igen, men lige nu prioriterer jeg at finde rytmen og formen i mit (vores) nye liv. Det er tiltrængt, for vi er trætte. 

Bær over med mig. Hav tålmodighed. Jeg vender stærkt tilbage.

Ps. Blev ringet op af Alt for Damernes fotograf idag. Photoshoot på torsdag. Downtown. Så hvis I kommer forbi en lettere panisk kvinde medio tredive klistret op af fedtede butiksruder og iklædt slidte efterårsklæder, er det bare mig, der forsøger at se hip ud til Alt for Damernes artikel om købestop. Jeg udkommer medio september.

2 kommentarer:

  1. Hej Marlene, jeg er meget imponeret om alt du gøre derhjemme, men hvad laver din mand så ?

    SvarSlet
  2. Ha ha, godt spørgsmål. :)
    Vi deler pligterne 50/50. Nogle dage arbejder min kæreste dog sent, og det er nok en af de dage blogindlægget er skrevet. En af de dage, hvor jeg har følgt mig fyldt op.

    SvarSlet